Perkhidmatan Tutor Bahasa Sepanyol Dalam Talian Terbaik

Tingkatkan kemahiran bahasa anda

Editor kami menyelidik, menguji dan mengesyorkan produk terbaik secara bebas; anda boleh mengetahui lebih lanjut tentang proses semakan kami di sini. Kami mungkin menerima komisen ke atas pembelian yang dibuat daripada pautan pilihan kami.

Adakah anda belajar bahasa Sepanyol dan memerlukan bantuan tambahan, atau adakah anda merancang perjalanan ke negara berbahasa Sepanyol dan ingin berlatih sebelum anda pergi? Anda mungkin berminat untuk mengupah tutor bahasa Sepanyol dalam talian.

Faedah mengupah tutor dalam talian ialah anda boleh berjumpa dengan mereka dari keselesaan rumah anda dan anda mempunyai pilihan tutor yang lebih luas, kerana mereka boleh ditempatkan di mana-mana sahaja di dunia dan anda boleh berhubung dengan mereka melalui Skype, Zoom , atau platform dalam talian lain.

Terdapat banyak pilihan untuk perkhidmatan yang boleh membantu anda mencari tutor yang betul. Untuk memudahkan anda, kami telah menyusun senarai perkhidmatan tunjuk ajar terbaik untuk mencari tutor bahasa Sepanyol dalam talian. Dengan semua pilihan ini, anda pasti akan mencari pengajar yang hebat untuk membantu anda dengan bahasa Sepanyol anda.

8 Perkhidmatan Tutor Bahasa Sepanyol Dalam Talian Terbaik 2022


 • Terbaik Keseluruhan: Live Lingua

 • Belanjawan Terbaik: Italki

 • Terbaik untuk Pelbagai: Verbling

 • Terbaik untuk Maklum Balas: Verbalplanet

 • Terbaik untuk Semua Peringkat Umur: SpanishSkype

 • Terbaik untuk Perbualan: Bahasa Sepanyol55

 • Terbaik untuk Julat Harga Pelbagai: Wyzant

Perkhidmatan Tutor Bahasa Sepanyol Dalam Talian Terbaik

Perkhidmatan Tutor Bahasa Sepanyol Dalam Talian Terbaik

 • Hidup Lingua
 • Italki
 • Verbling
 • Verbalplanet
 • SpanishSkype
 • Sepanyol55
 • Wyzant
 • Soalan Lazim

 • MetodologiTerbaik Keseluruhan

:


Hidup LinguaHidup Lingua

Hidup LinguaDaftarlah sekarang

Live Lingua ialah perkhidmatan tunjuk ajar dalam talian yang menawarkan tujuh bahasa berbeza. Jika anda ingin belajar bahasa Sepanyol, mereka boleh memadankan anda dengan guru bahasa Sepanyol dalam talian profesional untuk membimbing anda satu lawan satu.

Guru-guru berasal dari Sepanyol, Mexico, dan tempat lain di Amerika Latin, dan mereka semua mempunyai ijazah universiti. Selepas anda berkongsi beberapa maklumat, mereka akan menyesuaikan kurikulum berdasarkan matlamat anda dan untuk memenuhi keperluan pembelajaran anda.

Live Lingua menawarkan pelajaran bahasa Sepanyol standard, penyediaan peperiksaan atau pelajaran khusus, seperti Bahasa Sepanyol untuk Pelancong, Bahasa Sepanyol untuk Perniagaan, Bahasa Sepanyol untuk Perubatan dan banyak lagi.

Anda boleh mengambil pelajaran percubaan selama satu jam percuma untuk melihat sama ada anda menyukai sistem tersebut. Kelas ditawarkan melalui Skype dan bermula pada kira-kira $11 sejam. Dan, tidak ada pembelian minimum yang diperlukan, jadi anda boleh membeli seberapa banyak kelas yang anda mahu.Belanjawan Terbaik

:


ItalkiItalki

Dengan hormat dari ItalkiDaftarlah sekarang

Dengan menyediakan pelajaran satu lawan satu berdasarkan minat dan matlamat anda, Italki ialah perkhidmatan tunjuk ajar dalam talian yang akan membantu anda menjadi fasih dalam pelbagai bahasa.

Laman web Italki menyenaraikan lebih daripada 1,500 tutor bahasa Sepanyol dari seluruh dunia, dan anda boleh membaca tentang setiap daripada mereka dan menonton video pengenalan di mana mereka bercakap tentang diri mereka dan kaedah pengajaran mereka. Anda juga boleh mencari senarai berdasarkan tempat asal tutor, ketersediaan mereka, harga setiap pelajaran, bahasa lain yang mereka pertuturkan dan banyak lagi. Italki mempunyai kedua-dua guru profesional dan tutor komuniti.

Guru adalah profesional bertauliah dan mempunyai pengalaman dengan pemerolehan bahasa, manakala tutor komuniti ialah penutur asli bahasa Sepanyol yang boleh membantu anda secara tidak formal melalui perbualan. Harga berbeza untuk setiap tutor, tetapi ada yang serendah kira-kira $4 sejam. Dan, semua tutor Italki menawarkan pelajaran percubaan berdiskaun.Terbaik untuk Kepelbagaian

:


VerblingVerbling

VerblingDaftarlah sekarang

Dengan tutor bahasa Sepanyol yang terletak di seluruh dunia, Verbling menawarkan perkhidmatan pembelajaran dalam lebih daripada 70 bahasa yang berbeza.

Di tapak web Verbling, anda boleh menyemak senarai tutor bahasa Sepanyol yang luas, membaca tentang setiap satu dan mencari mengikut lokasi, harga, ketersediaan, kemahiran, jantina dan banyak lagi. Anda juga boleh melihat cara pelajar lain telah menilai mereka.

Guru menawarkan kursus sedia ada atau mereka boleh memperibadikan pelajaran berdasarkan keperluan anda. Laman web ini mempunyai platform bersepadu untuk kelas dalam talian, jadi anda tidak perlu memuat turun sebarang perisian tambahan.

Semasa pelajaran, anda boleh menggunakan pad teks kolaboratif dan Verbling juga menawarkan ciri lain seperti semakan perbendaharaan kata. Memandangkan Verbling mempunyai pelbagai jenis tutor, harganya bermula pada $5 setiap pelajaran dan anda boleh mencubanya dengan pelajaran percubaan percuma.Terbaik untuk Maklum Balas

:


VerbalplanetVerbalplanet

VerbalplanetDaftarlah sekarang

Verbalplanet ialah perkhidmatan tunjuk ajar dalam talian yang menawarkan pelajaran dalam lebih daripada 35 bahasa dan boleh menghubungkan anda dengan tutor bahasa Sepanyol dari seluruh dunia. Selain itu, ia menawarkan pelajaran peribadi melalui Skype, di mana anda boleh belajar dengan mengadakan perbualan sebenar dengan guru penutur asli Sepanyol.

Bergantung pada matlamat anda, anda boleh menempah satu pelajaran atau sehingga keseluruhan kursus bahasa. Pelajaran disesuaikan berdasarkan perkara yang anda ingin pelajari. Walau bagaimanapun, selepas setiap kursus, tutor akan memberi anda maklum balas tentang tahap pertuturan, mendengar, membaca dan menulis anda, berdasarkan Rangka Kerja Rujukan Eropah Biasa untuk Bahasa (CEFR).

Di tapak web Verbalplanet, anda boleh menyemak imbas senarai guru dan memilih satu berdasarkan ketersediaan, kadar, profil dan juga ulasan daripada pelanggan lain mereka. Harga berbeza-beza bergantung pada tutor, tetapi puratanya sekitar $22 untuk pelajaran selama 45 minit.

Banyak tutor menawarkan pelajaran percubaan percuma atau diskaun, jadi anda boleh mencubanya. Selain itu, jika anda membeli lebih banyak pelajaran, anda boleh mula mengakses harga diskaun.Terbaik untuk Semua Peringkat Umur

:


SpanishSkypeSpanishSkype

SpanishSkypeDaftarlah sekarang

SpanishSkype ialah tapak web yang direka khusus untuk menghubungkan anda dengan tutor bahasa Sepanyol. Pelajaran satu lawan satu ditawarkan melalui Skype, dan ia disesuaikan dengan keperluan setiap pelajar.

Syarikat mereka menyenaraikan sembilan tutor dari Sepanyol, Mexico dan tempat lain di Amerika Latin. Mereka semua mempunyai pensijilan mengajar dan pengalaman bertahun-tahun mengajar bahasa Sepanyol. Anda boleh membaca tentang mereka sebelum memilih yang anda suka.

SpanishSkype menawarkan banyak peringkat pelajaran, serta penyediaan peperiksaan, dan ia boleh membantu anda meningkatkan pertuturan, mendengar, membaca dan menulis anda. Bonus tambahan ialah ia menawarkan pelajaran khusus untuk kanak-kanak.

Selain itu, anda boleh mengambil pelajaran pertama secara percuma. Selepas itu, kos pelajaran antara kira-kira $12 dan $20 sejam, bergantung pada bilangan yang anda beli.Terbaik untuk Perbualan

:


Sepanyol55Sepanyol55

Sepanyol55Daftarlah sekarang

Menawarkan pelajaran Sepanyol persendirian dalam talian melalui Skype, Spanish55 pakar dalam mengajar bahasa Sepanyol kepada penutur asli bahasa Inggeris.

Sebelum anda mula, anda perlu menjadualkan panggilan video Skype 55 minit percuma dengan salah seorang tutor platform supaya mereka boleh menilai keperluan anda dan menetapkan matlamat anda. Tutor mereka semuanya sangat berpengalaman dan terlatih dalam pengajaran.

Pendekatan Spanish55 adalah perbualan, dan ia bertujuan untuk membolehkan anda bercakap dari hari pertama. Ia mempunyai kurikulum yang mantap yang merangkumi main peranan terkawal, latih tubi pengulangan, latihan mendengar dan banyak lagi.

Spanish55 juga menawarkan beberapa kursus khusus seperti Medical Spanish dan Spanish for Healthcare. Pelajaran Spanish55 berharga antara sekitar $30 dan $35 untuk pelajaran selama 55 minit, bergantung pada sama ada anda mahukan satu, dua atau tiga kelas setiap minggu.Terbaik untuk Julat Harga Pelbagai

:


WyzantWyzant

WyzantDaftarlah sekarang

Wyzant menawarkan perkhidmatan tunjuk ajar untuk pelbagai kemahiran dan mata pelajaran.

Anda hanya memberitahu syarikat apa yang anda ingin pelajari dan ketersediaan anda, dan ia akan memadankan anda dengan tutor yang betul. Terdapat tutor untuk pelajar sekolah rendah, sekolah menengah, sekolah menengah dan kolej, serta untuk orang dewasa. Wyzant digunakan terutamanya untuk mencari tutor dalam talian, tetapi ia boleh membantu anda mencari tutor tempatan dan bersemuka juga.

Anda boleh menyemak imbas senarai tutor di tapak web Wyzant dan menapis carian anda berdasarkan harga, umur tutor, pendidikan, pengalaman, lokasi, dll. Terdapat lebih daripada 1,400 tutor bahasa Sepanyol dalam talian disenaraikan, termasuk ulasan.

Wyzant juga menawarkan aplikasi untuk berkomunikasi dengan mudah dengan tutor anda. Terdapat pelbagai harga untuk tutor; anda boleh menemui beberapa serendah kira-kira $10 sejam, dan yang lain setinggi kira-kira $500 sejam.

Soalan Lazim

Apakah Perkhidmatan Tutor Bahasa Sepanyol Dalam Talian?

Perkhidmatan tunjuk ajar bahasa Sepanyol dalam talian ialah syarikat yang melalui laman web mereka dapat menghubungkan anda dengan tutor bahasa Sepanyol yang boleh anda temui melalui platform dalam talian seperti Skype atau Zoom.

Kebanyakan perkhidmatan mempunyai senarai tutor bahasa Sepanyol yang tersedia, dan anda boleh membaca tentang mereka dan memilih satu berdasarkan ketersediaan mereka. Anda boleh memilih pilihan peribadi anda untuk latar belakang bahasa tutor, pengalaman, pendidikan, metodologi pengajaran dan kos sesi tunjuk ajar.

Siapa yang Harus Menggunakan Perkhidmatan Tutor Bahasa Sepanyol Dalam Talian?

Perkhidmatan tunjuk ajar bahasa Sepanyol dalam talian sangat bagus untuk sesiapa sahaja yang ingin meningkatkan bahasa Sepanyol mereka atau mula belajar bahasa Sepanyol dari awal. Keindahan perkhidmatan tunjuk ajar ialah pengajar boleh menyesuaikan pelajaran dan menyesuaikan diri dengan keperluan anda, jadi tidak kira di peringkat mana anda mulakan.

Seorang tutor boleh membantu anda sama ada anda seorang pemula sebenar atau ingin berlatih bahasa Sepanyol lanjutan anda. Selain itu, tutor dalam talian sesuai untuk mereka yang ingin belajar atau meningkatkan bahasa Sepanyol mereka tanpa perlu meninggalkan rumah mereka dan bertemu dengan seseorang secara bersemuka.

Apakah Jenis Peranti yang Saya Perlukan untuk Menggunakan Perkhidmatan Tutor Bahasa Sepanyol Dalam Talian?

Untuk mengadakan sesi tunjuk ajar dalam talian, anda mesti mempunyai sambungan internet yang stabil dan komputer, tablet atau peranti lain dengan mikrofon dan kamera yang berfungsi. Anda juga mungkin boleh menggunakan telefon pintar anda, walaupun ramai tutor ingin berkongsi skrin mereka untuk menunjukkan contoh, imej atau teks kepada anda, jadi peranti dengan skrin yang lebih besar mungkin lebih sesuai.

Berapakah Kos Perkhidmatan Tutor Bahasa Sepanyol Dalam Talian?

Perkhidmatan tunjuk ajar bahasa Sepanyol dalam talian mempunyai pelbagai kos, bergantung pada syarikat atau organisasi yang menyediakan perkhidmatan tersebut, tetapi kebanyakannya bergantung pada tutor yang dipilih. Sesetengah tutor yang terletak di negara lain atau yang baru bermula mempunyai kadar yang lebih berpatutan, kadangkala serendah kira-kira $4 setiap pelajaran.

Walau bagaimanapun, tutor lain yang sangat berpengalaman dan mempunyai kelayakan yang luas mungkin mengenakan bayaran ratusan dolar setiap pelajaran. Walau apa pun belanjawan anda, anda sepatutnya dapat mencari tutor dalam talian untuk membantu anda meningkatkan bahasa Sepanyol anda.


Bagaimana Kami Memilih Perkhidmatan Tutor Bahasa Sepanyol Dalam Talian Terbaik

Untuk membuat pilihan kami, kami melihat beberapa perkhidmatan tunjuk ajar bahasa Sepanyol dalam talian dan menganalisis tawaran mengikut kualiti tutor (pendidikan, pengalaman, dll.), teknologi dan perisian yang digunakan untuk menyediakan pelajaran dalam talian, serta kos tunjuk ajar. sesi dan ulasan pengguna. Perkhidmatan yang kami pilih mempunyai kekuatan yang berbeza yang menjadikannya pilihan yang ideal.

LiveLingua dan Spanish55 menyerlah kerana mereka menawarkan pelajaran khusus dalam topik seperti Medical Spanish dan Spanish for Business. Kami memilih Verbalplanet kerana semua tutor memberikan maklum balas yang tersusun dengan sangat baik selepas setiap sesi. Dan, SpanishSkype dan Wyzant ialah pilihan utama kerana mereka bukan sahaja menawarkan pelajaran untuk orang dewasa, tetapi mereka juga mempunyai pelajaran khusus untuk kanak-kanak.

Selain itu, kami memilih beberapa perkhidmatan tunjuk ajar kerana pelbagai jenis tutor dan julat harga mereka, seperti Verbling, Wyzant dan Italki. Perkhidmatan tunjuk ajar ini semuanya mempunyai ciri unik untuk ditawarkan.

Ketahui lebih lanjut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *