Langganan Lampin Terbaik

Pastikan keperluan bayi anda dipenuhi dengan penghantaran biasa

Editor kami menyelidik, menguji dan mengesyorkan produk terbaik secara bebas; anda boleh mengetahui lebih lanjut tentang proses semakan kami di sini. Kami mungkin menerima komisen ke atas pembelian yang dibuat daripada pautan pilihan kami.

7 Langganan Lampin Terbaik 2021


 • Terbaik Keseluruhan: Hello Bello

 • Belanjawan Terbaik: Abby & Finn

 • Mesra Alam Terbaik: Syarikat Jujur

 • Pengurangan Sisa Terbaik: Dyper

 • Keselesaan Terbaik: Payung

 • Hypoallergenic Terbaik: Happy Little Camper

 • Jaminan Terbaik: Diperbuat Daripada

Langganan Lampin Terbaik

Langganan Lampin Terbaik

 • Hello Bello
 • Abby & Finn
 • Syarikat yang Jujur
 • Dyper
 • payung
 • Selamat Berkhemah Kecil
 • Dibuat dari
 • Soalan Lazim

 • MetodologiTerbaik Keseluruhan

:


Hello BelloHello Bello

Hello BelloDaftarlah sekarang

Produk berkualiti tinggi, tanda harga yang berpatutan, corak yang sangat comel dan pasangan selebriti pengasas bersama: Bunyinya terlalu bagus untuk menjadi kenyataan, tetapi Hello Bello benar-benar mempunyai semuanya.

Nama jenama bayi ibu bapa selebriti Dax Shepard dan Kristen Bell, Hello Bello menawarkan ikatan lampin yang penuh dengan elemen ibu jari: di mana-mana dari kira-kira 119 hingga 245 lampin setiap penghantaran (bergantung pada saiz bayi anda), reka bentuk berwarna terang (semuanya daripada kartun papan selaju kepada sloth dalam topi musim sejuk), dan empat pek kain lap berasaskan air bagi setiap penghantaran.

Lampin Hello Bello dibuat dengan bahan berasaskan tumbuhan, termasuk pulpa bersumber secara mampan; ia juga bebas daripada klorin, lateks dan ftalat. Selain itu, banyak penghantaran disertakan dengan hadiah percuma untuk ibu bapa, seperti vitamin, losyen dan pembersih tangan.

Lebih-lebih lagi, ini adalah salah satu langganan paling berpatutan di luar sana pada sekitar $65 setiap penghantaran. Bagi ibu bapa yang tidak mahu mengorbankan kualiti untuk kecomelan (atau perbelanjaan bulanan yang mesra bajet), Hello Bello menawarkan yang paling besar untuk wang anda. Kami beranikan anda untuk tidak menyukai pilihan ini.Belanjawan Terbaik

:


Abby & FinnAbby & Finn

Abby & FinnDaftarlah sekarang

Difahamkan ibu bapa berasa sebak untuk membeli lampin “murah” atau mementingkan bajet kerana tiada siapa yang mahu berjimat dengan barang yang diperlukan. Syukurlah, jenama Abby & Finn benar-benar mendapat dilema ini dan telah mengatasi ibu bapa dengan lampin yang berpatutan dan boleh dipercayai.

Dalam setiap penghantaran, anda boleh mendapatkan pilihan lampin tersuai—termasuk saiz dan reka bentuk campuran—yang dijamin memastikan bayi anda kering dan selesa. Lampin Abby & Finn dibuat dengan sumber yang mampan, bahan-bahan bebas klorin, dan disahkan bebas kekejaman dan vegan. Untuk setiap penghantaran anda, anda boleh memilih untuk menerima lampin dan kain lap dengan harga $60, atau hanya lampin dengan harga $50; anda juga boleh melaraskan masa penghantaran anda dengan mudah dan meminta kombinasi lampin siang dan malam.

Akhir sekali, bagi mereka yang mementingkan amal, Abby & Finn menyumbangkan kira-kira 30 lampin kepada keluarga AS yang memerlukan untuk setiap kotak langganan yang dipesan. Jika anda suka lampin anda dengan cara yang baik, mendaftar dengan Abby & Finn ialah pilihan yang mudah.Terbaik Mesra Alam

:


Syarikat yang JujurSyarikat yang Jujur

Syarikat yang JujurDaftarlah sekarang

Syarikat Honest telah wujud sejak 2011 dan memastikan bahawa ia bukan sahaja menghasilkan produk “jujur” untuk pengguna, tetapi juga mengekalkan ketelusan menyeluruh tentang semua perkara yang masuk ke dalam lampin, kain lap, penjagaan diri dan barangan pembersihannya.

Jika anda sudah pun peminat lampin Jujur, mendaftar untuk langganan ialah cara yang paling mudah—dan paling murah—untuk menerima aliran berterusan jenama ini. Langganan menjimatkan anda kira-kira 17%, melaraskan perbelanjaan anda kepada kira-kira $80 sebulan daripada $96. Anda juga mendapat empat pek kain lap berasaskan tumbuhan syarikat dengan setiap penghantaran.

Di mana The Honest Company benar-benar menonjol adalah bahan mesra alam yang digunakannya. Inti lampin jenama dibuat dengan pulpa kayu; jadi jika bayi anda mengalami letupan (yang, duh, mereka pasti akan mengalaminya), hanya barangan yang baik akan bersentuhan dengan kulit halus mereka. Lampin juga dibuat tanpa klorin, lateks, pewangi atau losyen. Selain itu, terdapat banyak perhatian diberikan kepada cara lampin sesuai dan rasa untuk bayi—bermakna anda tidak perlu risau tentang usaha mesra alam anda yang membawa kepada kekacauan lampin harian.Pengurangan Sisa Terbaik

:


DyperDyper

DyperDaftarlah sekarang

Mahukan lampin yang bagus untuk bayi anda dan planet tempat mereka membesar? Untuk sekitar $68 sebulan, jenama Dyper mengambil pendekatan serampang dua mata untuk membuat lampin yang lebih baik untuk semua orang.

Tiada pewarna atau pewangi yang disertakan dalam lampin serba putih ini, bermakna bayi anda boleh duduk cantik dalam lampin yang bebas daripada apa-apa yang menyerupai bahan kimia atau plastik. Selain itu, lampin Dyper adalah satu-satunya lampin yang tersedia sebagai langganan yang dibuat dengan gentian viscose buluh yang diperoleh secara bertanggungjawab (bukan pulpa kayu berasaskan tumbuhan yang terdapat dalam kebanyakan jenama mesra alam yang lain).

Dyper juga berusaha untuk membungkus dan menghantar produknya dengan cara yang mampan; produk jenama itu dibungkus dalam plastik boleh degradasi oxo dan selalunya boleh dikompos. Setiap penghantaran yang dihantar bermakna Dyper sedang membeli offset karbon (bermaksud untuk membantu usaha penghutanan semula).

Akhir sekali, pilihan penghantaran Dyper membolehkan penyesuaian dalam bilangan lampin yang anda perlukan. Jika anda terikat untuk mendapatkan lebih banyak lagi, syarikat akan menghantarnya kepada anda ASAP. Dan, jika anda memesan terlalu banyak secara tidak sengaja, anda boleh mengembalikan yang lebih dengan label penghantaran prabayar.Keselesaan Terbaik

:


payungpayung

payungDaftarlah sekarang

Dihargakan pada spektrum langganan yang lebih tinggi, Parasol berjanji untuk memberikan spektrum keselesaan yang tinggi juga: Lampin jenama ini selesa dan elastik, dibuat dengan perlindungan “RashShield” dan mendapat ulasan yang menggalakkan daripada pelanggan tentang betapa lembutnya dan selesa mereka. Payung menawarkan garis panduan yang mendalam untuk mengukur bayi anda mengikut kesesuaian terbaik, serta cara melaraskan lampin mereka sebaik sahaja ia dipakai untuk mengehadkan bilangan kebocoran dan letupan.

Lampin payung dibuat dengan pulpa kayu yang mesra alam, bebas klorin dan dakwat berasaskan air, dan tidak mengandungi alkohol, paraben, phthalates atau lateks. Jenama itu mendakwa lampinnya adalah perkara yang paling hampir dengan lampin kain bernafas (tetapi dengan semua kemudahan lampin pakai buang).

Setakat logistik, anda boleh membeli langganan asas (sekitar $72 sebulan), tetapi jika anda merancang untuk bergantung secara eksklusif pada lampin Parasol, pilih perkhidmatan keahlian VIP (kira-kira $84 sebulan)—anda mendapat penghantaran percuma dan bayi. kain lap, pilihan penyesuaian penghantaran dan diskaun 20% untuk produk tambahan.Hypoallergenic terbaik

:


Selamat Berkhemah KecilSelamat Berkhemah Kecil

Selamat Berkhemah KecilDaftarlah sekarang

Berurusan dengan ruam lampin tidak dapat dielakkan bagi kebanyakan ibu bapa, tetapi sesetengah bayi sangat terdedah kepada kerengsaan, sama ada ia disebabkan oleh ekzema, alahan atau hanya kulit sensitif biasa. Ruam lampin juga boleh menjadi sukar untuk dirawat—kadangkala produk yang digunakan untuk memperbaiki gejala ruam mengandungi bahan keras yang memburukkan lagi keadaan, atau memberikan lapisan perlindungan yang tebal sehingga sukar untuk mengelap bahagian perut bayi anda dengan betul selepas membuang air besar (meninggalkan sisa yang menjengkelkan belakang).

Masukkan Happy Little Camper, yang menghasilkan lampin hypoallergenic untuk membantu anda mengelakkan keseluruhan kitaran ruam lampin yang ganas untuk bermula. Nilai jualan utama untuk jenama ini ialah hakikat bahawa lampinnya dibuat dengan bahan semula jadi, seperti kapas bukan GMO dan pulpa yang diperoleh secara mampan. Tetapi, ia juga mengandungi bahan-bahan yang menenangkan seperti aloe dan vitamin E, menjadikannya pesaing yang kuat untuk bayi dengan kulit sensitif.

Setiap penghantaran lampin bulanan ialah $85, atau anda boleh memasukkan empat pakej kain lap kapas 100% Happy Little Camper atau kain lap boleh terbiodegradasi dengan jumlah $89.Jaminan Terbaik

:


Dibuat dariDibuat dari

Dibuat dariDaftarlah sekarang

Kami telah menggunakan banyak kata kunci yang mementingkan bumi setakat ini, daripada mesra alam kepada sumber mampan kepada berasaskan tumbuhan. Tetapi adakah jenama lampin hanya menggunakan perkataan ini untuk menjual produk mereka tanpa benar-benar mempunyai kelayakan untuk menyokongnya?

Kami tidak boleh menjamin setiap jenama di luar sana, tetapi kami boleh memberitahu anda bahawa hampir tiada industri lampin bertutur berlaku dengan Made Of. Pasti, syarikat itu menggunakan istilah seperti vegan, organik dan bebas gluten, tetapi ia juga mempunyai ujian dan pensijilan bebas untuk menyandarkan labelnya.

Malah, Made Of mempromosikan “Janji Ketelusan Muktamad” di tapak webnya supaya anda boleh menyelidiki setiap dakwaannya dan memahami maksudnya. Lampin jenama itu memenuhi piawaian Yayasan Sanitasi Kebangsaan untuk mengandungi 70% bahan organik dan diperakui oleh Kumpulan Kerja Alam Sekitar dan Program Biopreferred USDA juga.

Made Of juga melakukan ujian ketat pada produknya, dengan kedua-dua pakar pediatrik dan pakar dermatologi. Untuk mengesahkan tuntutan keselamatan dan kualiti, anda hanya perlu mengklik ikon “diuji” pada mana-mana penerangan produk untuk membaca keputusan sepenuhnya.

Memandangkan langganan lampin Made Of juga sangat berpatutan pada kira-kira $60 setiap penghantaran (tidak termasuk kain lap), ini adalah jenama yang anda boleh rasa cukup yakin untuk memakaikan bayi anda.

Soalan Lazim

Apakah Perkhidmatan Langganan Lampin?

Perkhidmatan langganan lampin ialah penghantaran lampin automatik yang tiba betul-betul di pintu depan anda. Penghantaran juga mungkin disertakan dengan kain lap dan produk lain seperti pembersih tangan dan losyen. Penghantaran biasanya fleksibel, jadi anda boleh melaraskan saiz dan masa penghantaran anda mengikut keperluan.

Sebagai contoh, apabila bayi anda membesar, anda mungkin ingin menukar kekerapan bersalin daripada setiap tiga minggu kepada setiap empat atau lima minggu. Banyak perkhidmatan langganan lampin membenarkan anda melangkau penghantaran dan/atau mengubah suai saiz dan produk anda pada bila-bila masa. Malah sesetengah syarikat membenarkan anda mencampur dan memadankan saiz, reka bentuk atau gabungan lampin siang dan malam yang berbeza.

Berapakah Kos Perkhidmatan Ini?

Kos perkhidmatan langganan lampin berbeza-beza bergantung pada perkara yang disertakan, kualiti produk dan jumlah penyesuaian. Perkhidmatan ini biasanya bermula dalam julat $50 hingga $80 setiap penghantaran. Lampin yang dibuat dengan bahan semula jadi, mesra alam dan/atau termasuk item lain seperti kain lap mungkin berada di hujung julat yang lebih tinggi. Kebanyakan perkhidmatan termasuk penghantaran dalam kos langganan.

Adakah Perkhidmatan Langganan Lampin Berbaloi?

Banyak perkhidmatan langganan lampin termasuk lampin yang dibuat dengan bahan mesra alam dan bersumberkan secara bertanggungjawab, jadi harga biasanya lebih tinggi daripada purata kos lampin yang dibeli di kedai. Walaupun begitu, harga langganan selalunya lebih murah daripada apa yang anda akan bayar runcit untuk jumlah yang sama jenama itu di tempat lain.

Jadi, jika anda sangat setia kepada jenama lampin tertentu atau lebih suka menggunakan lampin mesra alam, anda sebenarnya boleh menjimatkan wang dengan membeli perkhidmatan langganan lampin. Tambah kemudahan kerana tidak perlu ingat untuk membeli lampin atau membawa kotak besar pulang dari kedai dan langganan lampin menjadi pilihan yang bijak dan berbaloi untuk ramai ibu bapa.


Cara Kami Memilih Langganan Lampin Terbaik

Sebelum anda membuat komitmen untuk melanggan lampin bayi anda, anda ingin memastikan ia adalah produk yang berpatutan dan berkualiti yang anda sanggup terima bulan demi bulan. Begini cara kami mengecilkan pilihan anda:

 1. Kos keseluruhan. Harga antara langganan berbeza-beza, tetapi secara amnya semua kotak di sini berada dalam lingkungan $60 hingga $90. Memandangkan purata ibu bapa menggunakan kira-kira 2,500 lampin pada tahun pertama kehidupan bayi mereka, mendaftar untuk salah satu langganan ini bermakna anda mungkin menjimatkan wang secara keseluruhan. Dan, memandangkan kebanyakan perkhidmatan ini juga termasuk beberapa kotak kain lap (satu lagi keperluan tahun pertama), ia adalah tawaran yang sangat baik jika dibandingkan dengan membeli kotak individu di kedai.

 2. Bahan selamat. Walaupun anda fikir trend “segala-galanya mesra alam” hanyalah itu—suatu trend—realitinya ialah kebanyakan pengeluar lampin sedang bergerak ke arah menghasilkan produk yang lebih sihat untuk bayi dan alam sekitar. Jenama yang dicadangkan di sini semua berusaha untuk menjual lampin mesra alam yang diperbuat daripada bahan-bahan yang berasal dari tumbuhan, bukan plastik atau bahan kimia yang keras.

 3. Penyesuaian. Jika bayi anda menukar saiz lampin pada setitik topi, memerlukan saiz yang lebih besar semalaman, atau jenis yang sangat bergaya yang suka memadankan corak lampin mereka dengan pakaian mereka, anda memerlukan langganan yang membolehkan anda memilih dan memilih lampin yang akan digunakan. menerima dan berapa kerap. Semua jenama di sini membolehkan anda melaraskan saiz dan masa penghantaran, dan kebanyakannya membolehkan anda mencampur dan memadankan saiz dan corak dalam penghantaran setiap bulan.

Ketahui lebih lanjut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *